BOSCH CT 200 / 200B

NC10780
Klikni na sliku kako bi se povećala
Na upit
265.40 
10 dana
+
Pošalji upit
Detaljan opis

Proizvođač: BOSCH
Model: CT200 / 200 B
Dostupnost: Na upit.
Zidni inteligentan regulator, štedljiv i jednostavan, s inovativnim funkcijama i koncepcijom korištenja preko dodirnog zaslona. Dostupan u bijeloj i crnoj boji.
https://youtu.be/qCbVmUJANqQ
Jednostavno smanjenje potrošnje energije do 25 %
EasyControl omogućava pokretanje vašeg sustava grijanja samo ako se neko od ukućana nalazi u kući. To vam omogućava integrirana funkcija detekcije prisutnosti u kući. Kao rezultat toga vaša potrošnja energije automatski se smanjuje za do 25 %!
Jednostavna individualna regulacija svake prostorije
21 °C u dnevnom boravku, 24 °C u kupaonici i 18 °C u spavaćoj sobi. Uz pomoć regulacije EasyControl možete jednostavno unijeti željenu temperaturu za svaku prostoriju. Jedina dodatna oprema koja vam je potrebna su Bosch pametni termostati za radijatore.
Inteligentno. Spojeno. Jednostavno!
Zahvaljujući revolucionarnom regulacijskom uređaju EasyControl, budućnost je već započela u vašem domu. Regulacijski uređaj posjeduje otvoreno sučelje koje omogućava jednostavno umreženje s Bosch Smart Home sustavom, IFTTT aplikacijama ili s aplikacijama kao što su Amazon Echo voice-controlled assistant
Jednostavno fascinantno
EasyControl prati ukućane bez obzira na prostoriju u kojoj je instaliran regulacijski uređaj. Kada je ovaj regulacijski uređaj instaliran na zidu prostorije, sve to omogućava njegova staklena leća, uz pomoć dodirnog zaslona i svjetla okoline.
Pogledajte također