Bosch solarna varijanta

Ako vaš kondenzacijski uređaj za grijanje treba raditi u kombinaciji sa Bosch solarnim sustavom, profitirat ćete ne samo od visoke energetske učinkovitosti kondenzacijske tehnologije, nego dodatno i od besplatne energije Sunčevih zraka. Condens 5000 FM će vam omogućiti da uživate u prednostima oba sustava. On u jednom kompaktnom kućištu sjedinjuje učinkoviti kondenzacijski uređaj za grijanje i bivalentni spremnik s tehnikom slojevite akumulacije.
Primjena

Kombinacija solara i kondenzacije jedan je od najzanimljivijih izbora budućnosti. To sustavno rješenje koristi energetsku učinkovitost kondenzacije, kao i besplatnu snagu sunca. Condens 5000 FM je namijenjen kombinaciji sa solarnim sustavom i pripremljen je za zajednički rad sa suncem.
Energetska učinkovitost, -troškovi

Eco-funkcija slojevitog punjenja omogućava izbor između komfornog i posebno energetski štedljivog Eco načina radaVrlo niska potrošnja električne energije zahvaljujući energetski učinkovitoj pumpi i optimiranom načinu rada pumpe. Najviša energetska učinkovitost uz maleni volumen spremnika zbog Eco-funkcije. Slojevitog punjenja i korištenja sunčeve energije za pripremu tople vode Zajamčeno najbolje moguće iskorištenje sunčevog prinosa uz visoki komfor tople vode.
Komfor rukovanja

Vrlo jednostavna za rukovanje i komforna, regulacija FW 100 ili FW 200 može biti neposredno ugrađena u uređaj.
Sustavna primjena

Za područja s tvrdom vodom postoji izvedba s konvencionalnim spremnikom s izmjenjivačem topline u obliku cjevne zavojnice.
Snaga

22 kW, 30 kW
Izdvojeni proizvodi

Prikazuje se 2 rezultata

Show sidebar